Archief

December 2019

Dit is het archief. Hier staan in totaal 6 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Algemeen

Bezorging Stentor

20 december 2019   Naar ons is gebleken is heeft de vaste bezorger van de Stentor zijn pols gebroken en kan dus niet bezorgen.De bezorging wordt, zo goed mogelijk, overgenomen door een bezorger van lees meer..

Bewoners

Wijk-Wetens-Waardigheden Berg en Bos

December 2019 Door redactie RTV Apeldoorn/Otto Verkerke Voor de radio uitzendingen van RTV Apeldoorn vanuit de wijken worden korte introducties gecompileerd over de wijk en onderwerpen die aan de or... lees meer..

Historie

Berg en Bos aan de CODA Verhalentafel

December 2019 Door CODA Luistert u ook graag naar verhalen en herinneringen van vroeger? Praat dan mee aan de CODA Verhalentafel: de plek om samen in informele sfeer herinneringen over Apeldoorn op ... lees meer..

Bewoners

Berg en Bos op RTV Apeldoorn

December 2019 Door Arjan Speelman/Otto VerkerkeRTV Apeldoorn heeft, bij gelegenheid van de verkiezingen voor de gemeenteraad, drie uitzendingen gemaakt waarbij leden van de dorpsraden in gesprek ging... lees meer..

Bewoners

Buslijn 16 blijft door de wijk rijden!

December 2019 Door Keolis/Otto Verkerke Op zondag 15 december 2019 gaat de nieuwe dienstregeling van trein en bus van start in Apeldoorn. De provincie heeft het vervoer gegund aan Keolis die in Apel... lees meer..

Wijkblad

De laatste editie van ons wijkblad

December 2019 Door Otto Verkerke De laatste editie van ons wijkblad, versie 4 van 2019, is begin december 2019 verspreid in de hele wijk Berg en Bos. Het wijkblad opent met de aankondiging van e... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6