Archief

Februari 2019

Dit is het archief. Hier staan in totaal 5 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Organisatie

Portefeuille verdeling bestuur

Februari 2019 Binnen het bestuur van de wijkvereniging Berg en Bos hebben de bestuursleden de portefeuilles verdeeld. Daarnaast zijn er ook niet-bestuursleden, die actief zijn voor of in naam van de ... lees meer..

Organisatie

Vervolg Burgerparticipatie

Februari 2019 door Jan Wassink Op 10 januari 2019 heeft op het gemeentehuis een “werkoverleg” plaatsgehad tussen dorps- en wijkraden en de gemeenteraad. Dit overleg verliep niet erg soepel. Op de si... lees meer..

Verkeer

Wegenonderhoud gaat weer verder

februari 2019 Door Otto Verkerke KWS Infra voert in opdracht van de gemeente Apeldoorn, werkzaamheden uit in de wijk Berg en Bos. Deze werkzaamheden zijn een voortzetting van de werkzaamheden die KW... lees meer..

Algemeen

Rodondendrons R.Nepvuelaan

februari 2019 Door Otto Verkerke Door de grote droogte afgelopen jaar hebben ook de rododendrons rond de parkeerplaats aan de Burgemeester Nepveulaan/J.C.Wilslaan het zwaar te verduren gehad. Accres... lees meer..

Algemeen

Onderhoud sportveld Lyceum

februari 2019 Door Otto Verkerke Eind januari constateerden wij dat er werkzaamheden op het sportveld naast tennisclub Daisy aan de gang waren waarbij ook het hek leek te verdwijnen. Reden voor ons ... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5