Archief

September 2017

Dit is het archief. Hier staan in totaal 6 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Dit artikel gaat over de nieuwsbrieven van de Wijkvereniging Berg en Bos.Op initiatief van het bestuur van de Wijkvereniging is gezocht naar mogelijkheden om met enige regelmaat een meer directe vorm ... lees meer..

Overlast

Luchtmacht traint bij duisternis

September 2017 Helikopters van de Koninklijke Luchtmacht zijn 11 september gestart met reguliere training bij duisternis.Bemanningen van jachtvliegtuigen, transportvliegtuigen en helikopters van de K... lees meer..

Verkeer

Aanpassingen rotonde Jachtlaan en Laan van Spitsbergen

September 2017 De gemeente heeft op een inloopavond in de StayOK op 3 juli j.l. belangstellenden getoond wat haar plannen zijn rond de kruispunten jachtlaan-Wilslaan (rotonde) en het kruispunt Asselse... lees meer..

Welzijn

De nieuwe zorg: 'kiezen op elkaar of kiezen voor elkaar?'

September 2017 Burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, overheid en raadsleden uit Apeldoorn gaan vanaf 3 oktober 2017 in zes bijeenkomsten met elkaar in gesprek over hun ervaring de af... lees meer..

Bewoners

Ook een rechtswinkel in Apeldoorn?

September 2017 Wij hebben het idee opgevat om een rechtswinkel op te starten in Apeldoorn. Nederland telt op dit moment al ongeveer 100 rechtswinkels en wij vinden dat Apeldoorn als 11e stad van Nede... lees meer..

Overlast

Vliegroutes Lelystad Airport

September 2017 De afgelopen tijd is in de nationale en regionale media veel aandacht geweest voor het bepalen van de aanvlieg- en uitvliegroutes van de nog uit te breiden Lelystad Airport.Het is de be... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6