Archief

April 2017

Dit is het archief. Hier staan in totaal 5 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Bewoners

Resultaten enquete wijkbewoners

April 2017 Op de jaarvergadering van de wijkvereniging zijn de resultaten van de enquête "Wat vindt u belangrijk?" toegelicht. Na een introductie door Arjan Speelman zijn de resultaten gepresenteerd ... lees meer..

Welzijn

Ontmoetingsplekken voor iedereen

April 2017 De Gemeente heeft een nieuwe folder uitgegeven waarin mogelijkheden en plekken voor ontmoetingen zijn aangegeven : Ontmoetingsplekken in Apeldoorn Voor iedereen Naast de ontmoetingsplekke... lees meer..

Verkeer

Werk aan de wegen en uw inrit

April 2017 Op 19 April 2017 heeft de gemeente een informatieavond georganiseerd in de St@art in Park Berg en Bos.  Veel bewoners hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging die de gemeente daartoe aan a... lees meer..

Verkeer

Werk aan de wegen in Berg en Bos

April 2017 Na de zomer zal een aanvang gemaakt worden met de werkzaamheden aan de wegen in Berg en Bos. In eerste instantie worden dit jaar de wegen aan de zuidzijde van de Ribeslaan aangepakt. Daarn... lees meer..

Algemeen

Theehuis in stadpark Berg en Bos

April 2017 De restauratie van het theehuis in Stadspark Berg en Bos is klaar. Het theehuis is gebouwd in 1952 voor het Apeldoorns Bloemenfestijn. In de loop der jaren raakte het buiten gebruik waarm... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5