Archief

December 2016

Dit is het archief. Hier staan in totaal 5 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Stadsdeelplannen

Bestemmingsplan karakteristieke panden stadsdeel NW onherroepelijk

December 2016 Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van bestemmingsplan Stadsdeel Noord-West karakteristieke panden met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1245-vas1 is op 11 november 2016 on... lees meer..

Verkeer

30-km regime in de hele wijk!

December 2016 De gemeenteraad heeft op 8 september 2016 in de Politieke Markt het Meerjaren Onderhoudsplan Wegen 2017-2019 besproken en geaccordeerd. Ook ging de raad akkoord met het beschikbaar stel... lees meer..

Natuur in de woonomgeving

Wildrooster in Soerenseweg en wildhek in Felualaan

December 2016 Het wildrooster in de Soerenseweg ter hoogte van de Juniperlaan is voor de kerstdagen geplaatst. Ook het wildhek op het einde van de Felualaan voor de J.C Wilslaan is intussen gerealise... lees meer..

Veiligheid

Preventietips woninginbraken

Een inbreker gaat razendsnel te werk: Het kost een inbreker gemiddeld 90 seconden om een huis in te komen. Wist je dat het – met net zo weinig moeite – mogelijk is om dit tegen te gaan? Experts geven ... lees meer..

Veiligheid

Voorlichtingsavond inbraakpreventie

Door Gustaaf van den Brand Op 29 november vond er een door de gemeente Apeldoorn en de politie georganiseerde voorlichtingsavond over inbraakpreventie plaats in de aula van het Christelijk Lyceum. Al... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5