Archief

Juni 2016

Dit is het archief. Hier staan in totaal 7 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Dossier Paleis Het Loo

Presentatie Paleis Het Loo op jaarvergadering 2016

junii 2016 Michel van Maarseveen, directeur van Paleis Het Loo, heeft op de jaarvergadering van 2016  ons bijgepraat over het wel en wee van het paleis. De presentatie die hij gebruikte bij de toelic... lees meer..

Bewoners

Apeldoorn en de vrijetijdseconomie

Door Gustaaf van den BrandOnlangs heeft de gemeente Apeldoorn een marsroute bepaald voor de vrijetijdseconomie in en rondom Apeldoorn. Daarin zijn vier doelen benoemd die de gemeente belangrijk vind o... lees meer..

Dossier Paleis Het Loo

Paleis Het Loo contracteert architect

juni 2016 Museum Paleis Het Loo gunt de opdracht voor de realisatie van de Renovatie & Uitbreiding aan KAAN Architecten uit Rotterdam. Na een zorgvuldige procedure heeft de architectenselectiecom... lees meer..

Bewoners

Jeugdige Jolijn Coerts schrijft over Berg en Bos

Jolijn Coerts, leerling uit groep 7 van de Berg en Bosschool, gaat verhuizen naar onze wijk. Zij wilde daarom wat meer weten over de geschiedenis van de wijk en beter begrijpen hoe de leuke dingen die... lees meer..

Wijkblad

Voorgaande edities

Vier keer per jaar verschijnt uw wijkblad Berg en Bos "informatie over uw wijk" De redactie doet een oproep aan u, om ook een bijdrage te leveren. In het wijkblad vindt u de laatste informatie over ... lees meer..

Algemeen

Wandelen in Kroondomein Het Loo

U kunt wandelen (en fietsen) op de paden in de houtvesterij van Kroondomein Het Loo (Fietsen is niet toegestaan in het Paleispark). De  toegang is niet gratis: u heeft daarvoor een dagkaart of persoo... lees meer..

Dossier Paleis Het Loo

Paleis Het Loo gaat renoveren en uitbreiden

juni 2016 Paleis Het Loo wordt binnen enkele jaren intensief gerenoveerd vanwege noodzakelijk onderhoud. Tegelijkertijd wordt deze kans benut om bezoekersfaciliteiten te verbeteren en uit te breiden.... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7