Archief

April 2016

Dit is het archief. Hier staan in totaal 7 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Veiligheid

Even voorstellen : BOA voor Apeldoorn Noord West

Graag stel ik mij even voor.  Mijn naam is André ter Horst, werkzaam bij Team Thor in Apeldoorn in de functie van controleur openbare ruimte.Dit houdt in dat wij ons in de breedste zin van het woord ... lees meer..

Parkeren

Structurele Parkeer- en Verkeersoplossing : keuzes maken !

Door Otto Verkerke In ons artikel van 15 december hebben wij u deelgenoot gemaakt over de “Structurele verkeersoplossing Stadsrand Apeldoorn West” zoals de gemeente zich deze voorstelt. In dat artike... lees meer..

Parkeren

Verbetering verkeersafwikkeling rond ingang park Berg en Bos

Vooruitlopend op de definitieve verkeersoplossingen neemt de gemeente een aantal maatregelen die de verkeersstromen van en naar de Apenheul zou moeten verbeteren.Zo wordt er nu een "linksaffer" aangel... lees meer..

Bewoners

Geen Koningsdagfeest bij de Berg en Bosschool in 2016

Koningsdag 2016 viel dit jaar precies in de meivakanties van de Berg en Bosschool en andere scholen in de omgeving van de wijk zoals Chr. Lyceum en Walterbosch. Tijdens die mei vakanties trekken veel... lees meer..

Welzijn

Regio taxi vanaf Lukas voor WMO pashouders

Regiotaxi Gelderland doet er alles aan om WMO pashouders zo goed mogelijk te vervoeren. Daarom zoeken zij steeds naar de beste manier om u van dienst te zijn. Als pashouder en inwoner van Apeldoorn kr... lees meer..

Bomen

Bomenkap langs de Amersfoortseweg

Door Otto Verkerke De gemeente informeerde ons in maart 2016 over de aanstaande kap van bomen langs de Amersfoortseweg. Aan de hand van regelmatig uitgevoerde controles is geconstateerd dat een groo... lees meer..

Leefbaarheid

Herbruikbare artikelen in de BEST tas van Circulus

Circulus Berkel gaat van start met een nieuwe gratis inzameling aan huis. Vanaf april 2016 kunt u boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoeed en textiel verzamelen met de BEST-tas.Vanaf mei2016 w... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7