Archief

November 2015

Dit is het archief. Hier staan in totaal 9 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Historie

Villa De Halve Maan wint SAM publieksprijs 2015

De Villa De Halve Maan aan de Beukenlaan heeft de SAM publieksprijs 2016 gewonnen. SAM (Stichting Apeldoornse Monumenten) is opgericht in 1987 en tracht meer begrip te kweken voor de waarde van bouwh... lees meer..

Dossier NoordWest

Vier smaken voor de Westrand.

In opvolging van de 4 scenarios gepresenteerd in het artikel "Pretpark Apeldoorn West" hebben medewerkers van het project team van de gemeente met diverse stakeholders oriënterende gesprekken gevoerd.... lees meer..

Welzijn

WeHelpen : de kracht van elkaar

Vanzelfsprekend helpenWeHelpen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van de hond uitlaten tot boodschappen doen. En van de heg snoeien tot schilderles tijdens een ... lees meer..

Leefbaarheid

Hondenbeleid onder de loep

Afgelopen jaar is het hondenbeleid van de gemeente Apeldoorn tegen het licht gehouden. Ambtenaren en adviseurs van de gemeente Apeldoorn hebben samen met een aantal wijkraden en hondenverenigingen in ... lees meer..

Welzijn

Zorgboerderij Wenum Wiesel

Zorgboerderij de Wenum Hoeve is een plek die werk biedt aan mensen die door hun beperking een zinvolle  dag invulling zoeken of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Hier kunnen ze terecht in de fun... lees meer..

Algemeen

Fietsroutes door de wijk

Er zijn twee fietsroutes beschikbaar om de wijk te verkennen. De eerste fietsroute is uitgezet door de Stentor, u kunt daarvan de informatie ophalen uit het Stentor artikel.De tweede fietsroute, de Be... lees meer..

Bewoners

Verslavingskliniek opnieuw in gebruik

De verslavingskliniek van Tactus aan de Jachtlaan wordt opnieuw gebruikt voor circa 35 zwaar verslaafden met een criminele achtergrond. De kliniek was vanwege verhuizingen van afdelingen naar Zutph... lees meer..

Dossier Julianatoren

De circustent van de Koningin Juliana Toren: (ten) einde..

Op 5 november 2015 troffen wij een ongedateerde brief van de gemeente aan in onze postbus inzake "de beslissing op bezwaar inzake verleende omgevingsvergunning voor het tijdelijk plaatsen van een circ... lees meer..

Projecten

Bosbouwers aan het werk in de Sprengenvallei

De bosbouwwerkzaamheden in Park Berg en Bos rond de sprengenvallei en uitkijkpunt naast de vijver inmiddels in volle gang.Op vragen die wij over deze werkzaamheden hadden heeft de projectleider de vol... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9