Archief

Juni 2015

Dit is het archief. Hier staan in totaal 7 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Projecten

Voorbereiding renovatie Sprengenvallei

Ter voorbereiding van de renovatie in de Sprengenvallei zijn de te kappen bomen in de vallei aangespoten. Dit heeft de gemeente ook op het park gedaan in het bosje rondom het uitkijkpunt t.o. de St@ar... lees meer..

Dossier Julianatoren

De das in de knel

Op 18 juni 2015 waren wij aanwezig op het vragenuurtje van de raadsvergadering waar vragen werden gesteld over de dassenburchten rond de Julianatoren.Die vragen werden gesteld door de PVDD (Partij voo... lees meer..

Dossier Julianatoren

Hoorzitting bezwaren circustent Juliana Toren

Op 10 juni 2015 heeft een onafhankelijke bezwarencommissie een hoorzitting gehouden over de ingediende bezwaren tegen de vergunning voor de circustent van de Juliana Toren.De zitting was druk bezocht,... lees meer..

Dossier Julianatoren

Drie is te veel..

De wijkvereniging spant zich al jaren in om de (verkeers)hinder rond de publiekstrekkers in en bij onze wijk, Apenheul, Paleis ’t Loo en Koningin Juliana Toren (KJT), binnen de perken te houden. De fo... lees meer..

Verkeer

Evaluatie verkeersmaatregelen Amersfoortseweg

De wijkvereniging heeft in diverse stadia overleg gehad met de gemeente over maatregelen om de geluidsoverlast rond de Amersfoortseweg te verminderen en de veiligheid te verbeteren.In september 2014 k... lees meer..

Dossier Paleis Het Loo

Paleis Het Loo toegankelijk voor iedereen!

maart 2015 Paleis Het Loo en de Zonnebloem zetten zich in voor een optimale toegankelijkheid van het museumcomplex voor mensen met een fysieke beperking.  Dankzij een bijdrage van de VriendenLoterij ... lees meer..

Dossier Julianatoren

Ontwikkelingen rond de Julianatoren

Begin 2014 heeft de gemeente de wijkvereniging ingelicht over het concept Bestemmingsplan (BP) voor de Koningin Juliana Toren (KJT). Basis voor dat BP was dat het een conserverend bestemmingsplan was ... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7