Archief

November 2014

Dit is het archief. Hier staan in totaal 5 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Overlast

Overlast in de woonwijk

In de wijk Berg en Bos is sprake van drie vormen van overlast. Geluid Parkeren Verkeer Geluidsoverlast is er omdat we in de wijk spreken van wonen in het bos. En daar is het stil. Verstoring van d... lees meer..

Verkeer

Wegdek Amersfoortseweg wordt vernieuwd

Begin 2015 wordt het wegdek van de Amersfoortseweg vernieuwd. Tevens komen er dan aanpassingen om de snelheid van de auto’s af te remmen. Herhaalde snelheidsmetingen hebben aangetoond dat de maximu... lees meer..

Archeologie

Archeologische beleidskaart 2014 ter inzage

Sinds een aantal jaren is archeologisch onderzoek vaak een voorwaarde voor woningbouw of verbouwingen. In ieder geval wanneer daarbij in de bodem wordt gegraven. Om na te gaan of dat voor eigen gro... lees meer..

Bewoners

Parkflat Arendsburght moderniseert drastisch.

Er zijn zeker mensen in de wijk, die op een leeftijd komen dat men geen zin meer heeft in de dagelijkse beslommeringen van een eigen woning, maar onze prachtige wijk niet uit willen. De Arendsburgh... lees meer..

Evenementen

Website geeft aandacht aan evenementen en activiteiten.

Onze wijk wordt omgeven door recreatie organisaties, die jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers trekken. Deze bezoekers komen ook bijna allemaal met eigen vervoer en moeten dus hun auto’s ergens par... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5