Archief

Juli 2014

Dit is het archief. Hier staan in totaal 6 artikelen vermeld, ingedeeld per maand en jaar.
Vrachtverkeer

Voortgang oplossing overlast vrachtverkeer

oktober 2014Er is een bericht. Ondanks toezegging voor overleg in september, schijnt er al een beslissing te zijn genomen. In 2015 wordt de Amersfoortseweg gerenoveerd. Er komt nieuw asfalt en men den... lees meer..

Dossier Stadspark Berg en Bos

Voortgang bestemmingsplan Park Berg en Bos

Voortgang rapportage - teksten Henk Otto - bestuur Wijkvereniging Berg en Bos 27 juni 2014De meervoudige kamer van de Raad van State heeft het bestemmingsplan Berg en Bos in de bodemprocedure besprok... lees meer..

Dossier AGOVV

Alle raadsfracties tegen besluitvorming bestemmingsplan AGOVV

Alle politieke partijen bijeen tijdens de politieke markt Apeldoorn van 10 juli 2014 besloten dat het bestemmingsplan Laan van Spitsbergen 2 - het AGOVV sportcomplex -niet besluitrijp is. De wethou... lees meer..

Welzijn

Wooninitiatief Boszicht zoekt vrijwilligers

Aan de Boszichtlaan is het kleinschalige wooninitiatief  Boszicht opgericht wat een thuis biedt aan jongeren met een verstandelijke beperking. Ze zoeken af en toe vrijwilligers voor het begeleiden va... lees meer..

Dossier AGOVV

bestemmingsplan AGOVV in de PMA

Op donderdag 10 juli is de vaststelling van het bestemmingsplan Laan van Spitsbergen 2, de sportterreinen van AGOVV, aan de orde tijdens de PMA (Politieke Markt Apeldoorn).De aanvang is om 19.00 uur i... lees meer..

Natuur en wetgeving

Veluwe aangewezen als Natura 2000-gebied

De Veluwe is definitief aangewezen als Natura 2000-gebied. Gelderland heeft daarmee al haar vijftien Natura 2000-gebieden toegewezen gekregen. Belanghebbenden kunnen nog wel in beroep bij de Raad van ... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6